Motoroptimering av personbil i Säffle och Värmland

Låt oss hjälpa dig dra ner på bensinkostnaderna och få ut mer av din bils potential med hjälp av motoroptimering.

fuel

Spara bensinkostnader med motoroptimering

Vi strävar efter att få ut motorns fulla potential med en motoroptimering. Detta gör vi med de bästa villkoren och med den senaste tekniken som finns inom motoroptimering.

Hos oss kan kan du känna dig trygg med att lämna in din personbil eller lastbil för en motoroptimering då vi endast jobbar med de bästa optimeringsprogrammen och inget annat som försämrar motorns prestanda.

Vill du sänka bilens bränsleförbrukning och spara in på bensinkostnader, samtidigt som motorn får ut mer effekt och en allmänt stabilare gång? Kontakta oss och uppge registreringsnumret så återkommer vi med de åtgärder vi har för just din bilmodell.

Vad innebär motoroptimering?

Motoroptimering av personbil som förr kallades chiptrim, trimning eller chipning, går ut på att utföra en digital finjustering av programvaran i fordonets ”hjärna” som det kallas, eller rättare sagt motorstyrenheten som tjänar som fordonets styrdator.

Fördelen är lägre bränsleförbrukning, mer effekt och allmänt bättre gång. Uppgraderingen innebär att vi ökar motorns effekt och vridmoment. En konsekvens av detta blir att bränsleförbrukningen reduceras då förbränningsprocessen effektiviseras och mindre bränsle går till spillo.

Har du frågor och funderingar eller är i behov av en motoroptimering, kontakta oss och uppge ditt registreringsnummer så kan vi återkomma med en lösning.

Priser motoroptimering Personbil

Steg 1

Fr. 4.500:-

Steg 2

Fr. 5.500:-

Steg 3

Fr. 6.900:-

EGR/DPF lösning

Fr. 3.500:-

Tillval

Ring för info

Biljud (baslåda, slutsteg), LED-belysning för interiör och under fordon, extraljus & bilvårdsprodukter.

Skapa kontakt

Vill du få ut den fulla potentialen ur din bil?

Behöver du optimera din bil, vill du spara på bränslekostnaderna samtidigt som du får ut mer av bilen?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med dina frågor.